Despre livrare

Suntem dedicați oferirii unei experiențe de cumpărare online fără probleme, iar politica noastră de livrare reflectă acest angajament. Aici vei găsi informații detaliate despre procesul nostru de livrare și opțiunile disponibile.

Timpul Estimat de Livrare

Pentru a oferi transparență maximă, timpul estimat de livrare pentru fiecare produs este afișat în coșul de cumpărături, în dreptul fiecărui articol selectat. Acest detaliu îți oferă posibilitatea de a lua decizii informate și de a ști exact când să te aștepți la livrarea produselor dorite.

Metode de Livrare

Colaborăm cu doi curieri de încredere pentru a asigura o livrare rapidă și sigură:

GLS - Livrare la Domiciliu (1-2 zile lucratoare): O opțiune convenabilă pentru a primi produsele direct la ușa ta în timpul săptămânii lucrătoare interval orar 9 -18.

Sameday - Livrare în Easy Box (1-3 zile lucratoare): Dacă preferi să ridici produsele într-un mod rapid și flexibil, utilizează serviciul nostru Sameday pentru a le prelua dintr-un Easy Box apropiat, inclusiv în weekend.

Ofertă Specială

  • Transport Gratuit la Comenzi Peste 500 Lei: Oferim transport gratuit la comenzi care depășesc valoarea de 500 lei (cu excepția coletelor voluminoase). Aceasta este o oportunitate excelentă de a economisi pe costurile de livrare și de a beneficia de un avantaj suplimentar la cumpărăturile tale.

Informație Suplimentară

Comenzile plasate până la ora 12 sunt procesate în aceeași zi lucrătoare, cu excepția perioadelor aglomerate și a sărbătorilor legale. Acest aspect asigură rapiditatea în procesarea comenzilor tale.

Servicii Adiționale

Pentru a te asigura că experiența ta de cumpărare este completă, oferim și alte servicii:

  • Personalizarea Stetoscopelor Littmann prin Gravare Laser: Oferim serviciul de gravare laser pentru a personaliza stetoscoapele. Menționăm că acest serviciu nu întârzie procesul de livrare și este disponibil pentru a adăuga un element personal și unic stetoscopului tău.

  • Notificări SMS: Primește notificări prin SMS pentru a fi mereu la curent cu stadiul livrării și pentru a te asigura că ești disponibil la momentul potrivit.

Ne dorim să facem cumpărăturile tale online cât mai plăcute și fără griji. Pentru întrebări sau informații suplimentare, nu ezita să ne contactezi. Vă mulțumim pentru încrederea acordată!